Tegenwoordig is het niet meer nodig om elke dag naar kantoor te pendelen om efficiënt te werken. Met de mogelijkheden die technologie ons biedt, kunnen we nu makkelijk van thuis uit werken, vergaderen en communiceren met collega’s. Maar vaak is het ook handig om een professionele werkplek te hebben, speciaal voor bijvoorbeeld het ontvangen van klanten of het geven van presentaties. Element Offices begrijpen deze behoefte en bieden nu ook virtuele kantoren aan. In deze blogpost ontdek je hoe dit creatieve concept werkt.

elementoffices.nl - The_club_coffee

Creative aanpak

Wie zegt dat een virtueel kantoor saai moet zijn? Bij Element Offices kiezen we voor een creatieve aanpak. Je krijgt niet enkel toegang tot een postadres of een telefoondienst maar ook een fysieke werkplek waarin je klanten kunt ontvangen of vergaderen met collega’s. Dit alles is uiteraard volledig flexibel. Naast de werkplekken kunnen onze klanten ook gebruik maken van de talrijke faciliteiten zoals de lounge en vergaderruimtes. Op die manier creëren we een professionele en inspirerende omgeving waarin je samenwerkt met andere ambitieuze ondernemers.

Netwerk

Bovendien brengen we graag leven in de brouwerij door regelmatig evenementen te organiseren. Zo hebben we onlangs nog online een workshop Instagram gegeven waarbij we onze klanten leerden hoe ze hun online aanwezigheid konden optimaliseren. Op die manier versterken we onze community en creëren we een netwerk van ambitieuze ondernemers.

Ons succes is ons team. Wij zijn er om onze klanten te ondersteunen en reiken hen verschillende tools en middelen aan om hun zaak te doen groeien. Maak je gebruik van onze virtuele kantoren, dan kan je beroep doen op de expertise van ons team. We kunnen je helpen bij het afhandelen van telefoontjes en mails, we kunnen planningen opstellen en we helpen je bij het organiseren van vergaderingen.

Het maakt niet uit of je een starter bent of een gevestigde onderneming hebt, wij vinden het belangrijk dat jouw zaak zo efficiënt mogelijk is. Door gebruik te maken van onze virtuele kantoren kun je kosten besparen zonder de intimiteit en de professionaliteit van een fysiek kantoor te verliezen. Je hebt niet langer nood aan een eigen secretaresse of een voltijds kantoor. We bieden verschillende pakketten aan met een breed scala aan oplossingen die aan uw behoeften voldoen.

We hopen dat we je hebben kunnen inspireren met ons creatieve concept van een virtueel kantoor. Bij Element Offices creëren we niet alleen een professionele werkplek maar ook een netwerk van ambitieuze ondernemers die elkaar ondersteunen. Dankzij onze ervaren teamleden, innovatieve faciliteiten en flexibele oplossingen zijn we er om jouw bedrijf succesvol te helpen groeien. Contacteer ons vandaag nog om meer te weten te komen over ons aanbod.