Ik ging met steeds minder plezier naar mijn werk toe. Ik merkte ook aan mezelf dat ik steeds minder goed functioneerde. Daarom leek het mij een goed idee om dit aan te geven bij mijn werkgever en samen op zoek te gaan naar een oplossing. Mijn baas leek het een erg goed idee om op zoek te gaan naar loopbaanbegeleiding. Na een aantal dagen kwam mijn baas naar mij toe en vertelde hij mij dat hij een loopbaanbegeleiding bij Random Werk had gevonden dat hem erg aansprak.

loopbaanbegeleiding

Een erg goede en overzichtelijke website

Toen ik zelf een kijkje nam op de website van Random Werk kwam ik terecht op en erg goede en overzichtelijke website. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Random Werk heeft een plaatsingspercentage van 72%. Ook vindt Random Werk persoonlijke aandacht erg belangrijk. Dit sprak mij erg aan wat ik vervolgens had doorgegeven aan mijn werkgever. Na een aantal dagen konden we terecht voor een kennismakingsgesprek. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en Random Werk heeft mij uitgebreid geholpen met vinden van een oplossing.

Een andere functie gevonden binnen het bedrijf

Het leek ons de beste oplossing om mij een andere baan te geven binnen de organisatie. Ik ben nu een aantal keer naar mijn nieuwe baan gegaan en ik ga weer tevreden en met erg veel plezier naar mijn werk toe. Daarom ben ik zelf erg tevreden over Random Werk.