wegas-verzekering

Man feeling bad after a car accident injury

Bent u slachtoffer van een arbeidsongeval? Dan heeft u recht op een vergoeding! Neem direct contact op met de letselschadeadvocaat arbeidsongeval. Zij zullen ervoor zorgen dat u de vergoeding krijgt wat u verdiend.

Op een plek waar veel werkgelegenheid is, zullen ook meer arbeidsongevallen gebeuren. Een ongeluk zit in een klein hoekje en dus kan dit ook op de werkvloer gebeuren. Ieder jaar vinden er daarom ook meer dan 200 000 arbeidsongevallen plaats waarbij er sprake is van letselschade. Bij blijvend letsel na een arbeidsongeval ondervindt iemand naast materiële schade ook immateriële schade.

Een bedrijfsongeval

Een bedrijfsongeval is een ongeval die heeft plaatsgevonden tijdens werktijd. Dit ongeval kan leiden tot letselschade en wanneer dit gebeurd heeft u recht op een vergoeding. Het zou dan mogelijk zijn om de schade te verhalen op de werkgever of een derde partij. Deze zullen de gemaakte kosten moeten betalen.

Heeft u letselschade opgelopen?

Heeft letselschade opgelopen door een ongeluk op de werkvloer? Dan is het mogelijk om de schade te verhalen op de werkgever of misschien wel een derde partij. Aangezien u uzelf volledig moet richten op het herstel van de schade, kunnen de experts van de letselschadeadvocaat arbeidsongeval u verschillende zaken uit handen nemen. Zij kunnen u in het proces in alle stadia bijstaan. De letselschadeadvocaat arbeidsongeval heeft in de afgelopen jaren al erg veel mensen geholpen bij het verkrijgen van een vergoeding waar hij of zij recht op had. Heeft u hulp nodig van de letselschadeadvocaat arbeidsongeval? Neem dan direct contact op!