Personal trainerVoor hulp tijdens het sporten maar ook voor advies over voeding, herstel en lifestyle bent u bij Smart Personal Training aan het goede adres. Wilt u er graag een paar kilo’s af hebben of gewoon een gezondere en energiekere lifestyle? Dan kunt u terecht bij een van onze enthousiaste personal trainers.

Personal coach Eindhoven voor voeding

Goed advies van personal coach Eindhoven bij Smart Personal Training. Wij hebben vier gediplomeerde personal coaches. Zij zijn allen in een onderdeel gespecialiseerd. Wij beschikken ons over een sport masseuse, gewichtsconsulent en lifestylecoach. Wij helpen ook met het opstellen van voedingsschema’s. Deze zijn erg belangrijk om de inname van eiwitten, vetten en koolhydraten bij te houden. Dit zijn de macro’s. Per doel is de hoeveelheid van de inname van deze drie macro’s anders. Als u de voedingsschema’s volgt wordt het halen van doelen ook een stuk makkelijker.

Smart Personal Training heeft dé personal coach eindhoven

Wij zijn gevestigd in het hartje van Eindhoven. Wij geven personal training en coachen mensen bij het verbeteren van hun lifestyle en voedingsschema. Voor vragen kunt u het contactformulier op onze website invullen. Hierop antwoorden wij zo snel mogelijk. U kunt gratis parkeren dichtbij de sportschool gelegen. Voor een personal coach Eindhoven gaat u naar Smart Personal Training. Jij geeft een persoonlijk doel op, op dat doel kunnen de personal trainers een passend advies geven. Samen met de coach ga je alles doen om naar dit doel toe te werken.

Categorieën: zakelijk