actie-small-groupBent u op zoek naar de perfecte personal trainer die u ideaal kan begeleiden tijdens trainingen? Stop nu met zoeken, want wij hebben de beste personal trainer voor jou! Wanneer u ervoor kiest om met onze personal trainer aan de slag te gaan, dan kunt u verwachten dat er alles aan wordt gedaan om jouw persoonlijke doel te behalen. Onze personal trainer weet precies hoe die jou moet motiveren om de het maximale uit jezelf te halen. Bij ons gaat het erom dat jij jouw persoonlijke doelen haalt, want daar draait het bij ons om. Kom voor de beste personal trainer naar Rowin PT.

Bij ons kunt u uitstekende begeleiding verwachten!

Wanneer u ervoor kiest om bij ons training te volgen kunt u uitstekende begeleiding verwachten. Met onze faciliteiten kunt jij je optimaal focussen op het behalen van jouw persoonlijke doelen. Onze begeleiders zijn ervaren en bovendien gedreven om het uiterste uit jezelf te halen. Het is bij ons geen optie om terug te trekken, want wanneer je eenmaal bent begonnen moet je het ook afmaken. Wij zullen er alles aan doen om jou zo goed mogelijk te begeleiden tijdens de trainingen!

Onze tarieven

Bij ons kunnen klanten kiezen uit verschillenden trainingen. Hieronder vindt u een lijst met de verschillende trainingen en de bijbehorende prijzen:

  • Personal training € 40 per uur
  • Small group training € 39 per uur
  • Begeleid trainen € 58 per maand

Voor een beter inzicht in wat onze trainingen inhouden verzoeken wij u om onze website te bezoeken.