Voor personen die veel tijd besteden in de tuin is het fijn als alles er netjes bij ligt. Hoveniers Arnhem weet dat als geen ander en wilt u daarbij helpen als u het zelf niet kan. Het bedrijf wilt voor u  dat het een plek wordt waar u kan genieten en tot rust kan komen. om dit te realiseren is communicatie heel belangrijk en willen ze in een kennismakingsgesprek bespreken wat u graag terug wilt zien in de tuin. Hoveniers Arnhem doet dan zeker zijn best om de wensen waar te maken. Na het gesprek maken ze een ontwerp die goedgekeurd moet worden en als dat allemaal goed is gaan ze aan de slag.

Wat mijn ervaring was met het bedrijf

Na mijn verhuizing was ik met alles tevreden op de tuin na. Daar was al jaren niks meer aan gedaan. Door tips uit mijn omgeving kwam ik bij hoveniers Arnhem terecht. Na de website te bezoeken heb ik contact opgenomen voor een afspraak. De medewerkers waren heel vriendelijk en luisterde goed naar mijn voorkeuren voor de tuin. Na het gesprek kreeg ik al snel een ontwerp en na goedkeuring zijn ze meteen begonnen! Nu geniet ik elke dag weer van mijn prachtige tuin.

 

Meer weten over hoveniers? Kijk dan hier.