led verlichting

Mijn broer wilde zijn woning graag moderner maken. Het leek mij een erg goed idee om een aantal led spots te laten plaatsen in zijn woonkamer, keuken en badkamer. Ook leek het mij een erg goed idee om alle spaarlampen in de woning te laten vervangen door led verlichting.

Zoektocht op het internet  

Toen ik samen met mijn broer op het internet op zoek ging naar een bedrijf die led verlichting aanbiedt kregen we erg veel zoekresultaten met bedrijven die led verlichting aanbieden. Nadat we een antal websites hadden bezochte n met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Letsleds. Toen we terecht kwamen op de website van Letsleds kwamen we terecht op een super goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over het bedrijf en wat het bedrijf aan te bieden heeft. Ook is is er erg veel informatie te vinden over de producten die het bedrijf aanbiedt.  Het bedrijf beschikt ook over een super goed klanten gemiddelde van een 9,1. Op de website is ook en besparingscalculator te vinden waar je precies kan berekenen wat je bespaard op de vervanging van led verlichting

Aankoop

Nadat we deze informatie hadden gelezen besloten we om een kijkje te nemen in het assortiment. Het bedrijf biedt erg veel verschillende producten aan waardoor je erg veel keuze hebt tussen veel verschillende producten. De prijzen die ze hanteren zijn ook erg aantrekkelijk in vergelijking tot de andere websites die ik had bezocht. We besloten daarna om over te gaan tot een aankoop van een aantal led producten. De producten werden devogele dag al geleverd. Wij ze daarom erg tevreden over Letsleds.